Update cookies preferences

Izjava o privatnosti

 Voditelj obrade je trgovačko društvo Z & K ured j.d.o.o. Dubrovačka 12 OSIJEK,e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. telefon: 031 297 809.


Svrha obrade:

Prikupljamo i obrađujemo sljedeće osobne podatke:

- Radnicima: ime i prezime, adresa, broj telefona, datum rođenja, mjesto i država rođenja, OIB, stručna

   Sprema, broj tekućeg računa;

- Uzdržavanom članu obitelji: ime i prezime, adresa, datum rođenja, mjesto i država rođenja, OIB;

- Vanjskim suradnicima: ime i prezime, adresa, OIB, stručna sprema, broj žiroračuna, e-mail adresa,

   broj telefona;

- Član uprave i osnivač društva : ime i prezime, adresa, OIB, stručna sprema, e-mail

   adresa, broj telefona;

- Kupcima: naziv, adresa, OIB, broj telefona, e-mail adresa, žiro-račun;

- Dobavljačima: naziv, adresa, OIB, broj telefona, e-mail adresa, žiro-račun;

- Korisnici naše web stranice: ime i prezime, e- mail adresa.


Pravna osnova obrade:

Osobne podatke o radnicima prikupljamo i obrađujemo radi izvršenja zakonskih obveza o vođenju evidencija o radnicima i radnom vremenu, isplata plaća i drugih primitaka, prijava na  obvezna osiguranja i izvršenja obveza prema poreznim propisima te knjigovodstvenog evidentiranja.

Osobne podatke o kupcima prikupljamo i obrađujemo u srhu sklapanja i izvršenja ugovora s kupcima i dobavljačima te obračuna i plaćanja javnih davanja, kao i obavljanja svoje djelatnosti prodaje svojih usluga kupcima.

Podatke koje obrađujemo na osnovi zakonske obveze, mi smo dužni prikupiti, a vi ste ih obvezni pružiti.

Ako odbijete pružiti takve osobne podatke posljedica za vas može biti nemogućnost ostvarivanja zakonskog prava, sklapanja ugovora ili ostvarivanja nekog prava iz ugovora.

Osobne podatke o potencijalnim kupcima prikupljamo i obrađujemo jer za to imamo legitimni interes radi izravne komunikacije s klijentom putem naše web stranice.

 

Primatelji osobnih podataka:

Osobne podatke o radnicima dostavljamo:  HZZO, HZMO, MFRH PU odnosno drugim primateljima na osnovi zakonske obveze. Podatke o radnicima dostavljamo, uz privolu radnika, bankama i drugim trgovačkim društvima odnosno ustanovama.

 

Razdoblje čuvanja osobnih podataka:

Svi prikupljeni podaci čuvaju se u zakonom utvrđenim rokovima, osim podataka prikupljenih na temelju legitimnog interesa. Fizičke osobe, kupci, i dobavljači imaju pravo na prigovor na trajno čuvanje osobnih podataka.

 

Prava ispitanika:

Svaki ispitanik ima pravo od nas kao voditelja obrade zahtijevati pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje, ograničenje obrade ili uložiti prigovor.

Radi dokumentiranog postupanja po vašem zahtjevu očekujemo i tražimo da zahtjev podnesete u pisanom obliku.

Dužni smo odgovoriti na svaki zahtjev u roku od mjesec dana od njegova primitka.

 

Obrada na osnovi privole:

Ako obrađujemo osobne podatke na osnovi vaše privole, imate pravo u svako doba povući takvu privolu.

Povlačenje vaše privole ne utječe na zakonitost obrade vaših osobnih podataka prije davanja izjave o povlačenju.

 

Pravo na pritužbu:

Ako ne pristupimo po vašem zahtjevu radi ostvarivanja nekog od vaših prava kao ispitanika, u roku od mjesec dana od primitka vašeg zahtjeva, o tome ćemo vas izvijestiti pisanim putem.

Ako smatrate da smo našim postupkom povrijedili vaša prava kao ispitanika, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

 

Kolačić - Cookie:

Kolačić je informacija spremljena na osobno računalo u trenutku pregledavanja internetske stranice koju ste posjetili. Kolačići omogućuju jednostavnije korištenje budući da spremaju Vaše postavke za internetsku stranicu (jezik ili adresa) te ih pri ponovnom pokretanju iste iznova aktiviraju: na taj način informacije su prilagođene Vašim potrebama i uobičajenim načinima korištenja. Od jednostavnih informacija o postavkama, kolačići mogu spremiti i veliki broj osobnih informacija (ime, e-adresa) za koje Vi u potpunosti morate dati pristup. Ukoliko Vi to niste omogućili, utoliko kolačići ne mogu pristupiti datotekama na Vašem računalu. Aktivnost spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Međutim možete u postavkama internetskog preglednika odabrati mogućnost odobravanja/odbijanja zahtjeva za spremanje kolačića, brisanje spremljenih kolačića i druge aktivnosti vezane uz korištenje kolačića. Isključivanje kolačića ne dopuštate pohranjivanje istih na vlastitom računalu. Postavke kolačića mogu se konfigurirati i mijenjati u izabranom internetskom pregledniku.

Privremeni kolačići, ili kolačići sesije, uklanjaju se s vašeg osobnog računala u trenutku zatvaranja internetskog preglednika u kojem ste pregledavali internetsku stranicu. Uz pomoć ovih kolačića stranice pohranjuju privremene podatke.

Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na Vašem osobnom računalu i nakon zatvaranja internetskog preglednika. Uz pomoć ovih kolačića internetske stranice pohranjuju podatke kako bi Vam se olakšalo korištenje. Primjerice internetske stranice koje zahtijevaju unos korisničkog imena i lozinke “zapamtit“ će vaš unos koji će se pojavljivati pri svakom novom posjetu istim. Stalni kolačići ostat će zabilježeni na računalu danima, mjesecima ili godinama.

Kolačići od prve strane dolaze s internetske stranice koju pregledavate, a mogu biti privremeni ili stalni.

Na taj način internetske stranice pohranjuju podatke koji će Vam olakšati korištenje pri svakom novom

posjetu toj internetskoj stranici.

Kolačići treće strane na Vaše računalo dolaze s drugih web mjesta koje se nalaze na internetskoj stranici koju pregledavate. Riječ je o primjerice pop-up oglasima, a kolačići tu imaju ulogu praćenja internetskih stranica u oglašivačke svrhe.

Z & K ured j.d.o.o. koristi kolačiće na svojoj internetskoj stranici kako bi Vam osigurala jednostavnije i bolje korisničko iskustvo. Privremene kolačiće riječ je o kolačićima koji će se automatski izbrisati prilikom zatvaranja internetskog preglednika u kojem radite  i stalne kolačiće riječ je o kolačićima koji će ostati “zabilježeni“ u vašem internetskom pregledniku dok ne isteknu ili ih sami ručno ne izbrišete.

Naša stranica omogućuje mjerenje posjećenosti – koristi Google Analytics- servis za mjerenje posjećenosti. Ukoliko želite onemogućiti spremanje kolačića od strane ovog servisa, zabranite ih na slijedećem linku: Google Analytics- https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.  

Za sva pitanja i zahtjeve u vezi sa pravima ispitanika možete nas kontaktirati na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 031 297 809

 

 

 

 

 

 

 

logo
Z & K ured d.o.o., Kapucinska 32, 31000 Osijek, OIB: 09100786560

Search

Joomla! Debug konzola

Sesija

Informacije profila

Korištenje Memorije

Upiti baze podataka